Zo mooi afgewerkt waren uw muren nog nooit!

N&S Bezettingswerken, uw stukadoor voor nieuwbouw regio Turnhout!

Bij de afwerking van het interieur komen pleisterwerken als eerste aan bod. Vooraleer u begint met verven en/of behangen van muren en plafonds, moeten ze worden bepleisterd. Specialistenwerk waarbij u in de regio van Turnhout best een bezetter als N&S Bezettingswerken inschakelt.

Pleisterwerken is voer voor specialisten met tonnen ervaring. In eerste instantie moet u kiezen tussen droog of nat pleisterwerk, rekeninghoudend met uw budget en het verdere verloop van uw nieuwbouwproject. Denk maar aan de droogtijden die natte pleisterwerken met zich meebrengen.

Knappe look

Hoe dan ook is het cruciaal om de nodige aandacht te besteden aan pleisterwerken omdat ze in grote mate de look van uw muren maken of kraken. N&S Bezettingswerken, uw stukadoor in regio Turnhout, zorgt voor een eindresultaat dat bestaat uit een schilderklare en mooi afgewerkte bepleistering.

Neem contact op

Met trots zal u uw gepleisterde muren tonen aan uw gasten of klanten en na de schilderwerken nog vaak terugdenken aan N&S Bezettingswerken. Interesse? Eén telefoontje dichter bij een mooi egale muur.