Gyproc: knappe afwerking, eerlijke prijzen!

N&S Bezettingswerken, uw gyprocwerken in regio Turnhout!

Een vals plafond in uw bedrijf? Het plaatsen van een gipsplaat voor een herindeling van een (verloren) ruimte? Voor een snelle, kwalitatieve en gedetailleerde uitvoering van gyprocwerken in regio Turnhout is N&S Bezettingswerken uw professionele partner. Diverse totaalprojecten voor nieuwbouw als renovatie.

Naast de gyprocwerken in regio Turnhout maakt de bezettingsfirma van Hans Segers het verschil met een gedetailleerde en propere afwerking, een kwaliteitsmaatstaf voor pleisterwerk. Stress omdat er gyprocwerken staan aan te komen? Die worden door N&S Bezettingswerken helemaal verbannen.

De talrijke voordelen van gyproc:

  • Snel
  • Makkelijk in plaatsing
  • Financieel interessant
  • Gedetailleerde afwerking
  • Proper

Om de werken snel, goed en efficiënt uit te voeren, wordt er eerst een kijkje op locatie genomen. Op die manier kan een gedetailleerde offerte worden opgemaakt, voorzien van een correcte prijs en werktijd.

Contact opnemen

N&S Bezettingswerken voert niet alleen gyprocwerken in Ravels bij Turnhout uit, maar voert ook alle nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen een straal van 40 kilometer uit. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.